Mijn naam is Véronique Ramakers en ik ben geboren in Frankrijk. In 2010 ben ik gestart als Medisch Pedicure met een eigen praktijk in Oss.

Vervolgens volgde ik de 4 jarige opleiding tot Registerpodoloog (bachelor niveau) aan de Academie voor Podologie.

Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan bij diverse podotherapeuten, de diabetisch voetenpoli van het Radboud ziekenhuis, een comfort-schoenenzaak en een orthopedisch schoenmaker. Hierdoor kan ik, als nodig is, steunzolen aanmeten.

Ik volg met regelmaat bijscholingen en congressen in binnen- en buitenland. Zo blijft ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied van voet- en houdingsklachten.

Tijdens de consulten ben ik moeilijk bereikbaar. U zult per mail of telefonisch zo snel mogelijk gecontacteerd worden om uw vragen/informatie te beantwoorden of het maken van een afspraak.

U kunt ook een bericht per Whatsapp opsturen, ik neem dan zo snel mogelijk contact op.

Een Registerpodoloog is vrij toegankelijk. Dit betekend dat u zonder verwijzing van een arts een afspraak kunt maken. Sommige verzekeraars vragen een verwijzing om voor vergoeding in aanmerking te komen. Los van de vraag of verwijzing nodig is werkt de Registerpodoloog graag samen met andere zorgverleners en zal in overleg met u een rapportage naar uw huisarts sturen.

Let wel: sommige zorgverzekeraars vragen een verwijzing van uw huisarts/arts om voor vergoeding in aanmerking te komen.

Graag tot ziens in mijn praktijk.

Met vriendelijke groet,
Véronique Ramakers

MAAK EEN AFSPRAAK